Husa pentru tigara electronica - huse pentru tigari electronice si componentele lor

Din categoria accesoriilor estetic - functionale sunt husele, mustiucurile si sticlele pentru transportul lichidelor. Husele sunt, fara niciun dubiu, destinate protectiei tigarilor si modurilor electronice, pentru dispozitiv in sine, dar si pentru unele componente ale lor, precum mustiucuri si acumulatori.

Cu toate ca procesul de fabricare a fost perfectionat in timp, cand vorbim de moduri electronice, exista un risc oricat de mic sa se sparga, pentru ca exista un sistem electronic si, de regula, un display. Modurile mecanice sunt ceva mai rezistente in lipsa partii electronice, dar tocmai pentru situatii mai putin fericite au fost fabricate husele pentru vape. Le gasesti in magazinul nostru Vaperia intr-o gama variata de culori si dimensiuni, potrivite pentru mai multe tipuri de dispozitive si componente ale lor. In privinta materialului, ai de ales intre huse din silicon si huse pentru vape din piele.

Husa vape - husa pentru tigara electronica din silicon sau piele

De regula, husele de protectie pentru tigara electronica sunt fabricate din silicon moale, rezistent. Materialul atenueaza socurile si protejeaza dispozitivul in caz de contact cu suprafete dure, de zgarieturi si lovituri puternice care ar putea sa-l defecteze. Sunt din silicon, dar sunt si din piele, la fel de rezistente. Un astfel de accesoriu este o solutie pentru calatorii si nu numai.

Alege sa-ti protejezi dispozitivul cu husa pentru tigara electronica potrivita. Tot la noi gasesti acumulatori, incarcatoare si adaptoare, si chiar moduri vape. Comanda-le si pe ele, online, pe Vaperia, si le vei primi curand la domiciliu.

Huse

Filter
Setati ascendent

22 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filter
Setati ascendent

22 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista