Cartus pentru tigara electronica – produse de calitate, necesare pentru functionarea unui astfel de dispozitiv

In functie de forma si de modul de asamblare, atomizoarele se divizeaza astfel: in cartuse (acestea se conecteaza magnetic la baterie) si clearomizor (are capacitate mica in ml si rezistente prefabricate).

Un lucru este cert: cartusul pentru tigara electronica este o piesa indispensabila a dispozitivului. Altfel spus, aceasta componenta asigura functionarea normala a unui vape. Deci, in cazul in care detii spre exemplu un vape pod, vei avea nevoie de un cartus care fie este preincarcat cu lichid pentru tigara electronica si capsulat (cartus de unica folosinta), fie permite umplerea cu e-lichid printr-un orificiu (cartus cu rezistenta interschimbabila). Insa, daca nu ai un astfel de dispozitiv, dar vrei sa achizitionezi unul, atunci poti apela fara ezitare la echipa Vaperia pentru consiliere verbala si/sau scrisa. De asemenea, vei fi ghidat spre multe alte produse de interes pentru tine, cum ar fi rezistentele pentru vape.

Cartuse pentru tigara electronica – de cate tipuri sunt?

Cartusele pentru tigara electronica de la Vaperia sunt de doua tipuri, mai precis cartuse tip atomizor reincarcabile si de unica folosinta. Tigarile electronice de unica folosinta (disposable) au o baterie integrata de capacitate medie sau redusa, iar cartusul este preumplut si capsulat. In plus, marea majoritate nu permit incarcarea bateriei. Atat capacitatea ei (mAh), cat si capacitatea cartusului (ml), asigura un anumit numar de pufuri. Pentru informatii suplimentare legate de detaliile tehnice, citeste descrierile clare si concise a produselor de pe pagina magazinului.

Asadar, profita de diversitatea de produse din oferta magazinului nostru, inclusiv de cartusele pentru tigara electronica, pentru a te bucura de un raport calitate-pret exceptional!

Cartuse

Filter
Setati ascendent

Articolele 1-60 din 72

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filter
Setati ascendent

Articolele 1-60 din 72

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista