Atomizorul pentru tigara electronica – Una dintre cele mai importante componente ale acestui dispozitiv

Vapatul a devenit un obicei din ce in ce mai intalnit in Romania, astfel ca tigarile electronice au inceput sa le inlocuiasca treptat pe cele obisnuite. Una dintre cele mai importante componente ale acestora este atomizorul sau partea responsabila de incalzirea lichidului din dispozitiv.

Exista mai multe tipuri de atomizoare vape, printre care clearomizoarele de capacitate mica, insa exista si modele de dimensiuni mai mari, in functie de preferinte. Acestea se impart si dupa modul de vapat, unele avand gaurile de reglare a fluxului de aer mai mici sau mai mari.

Atomizorul vape – Alege modelul potrivit in functie de experienta pe care o doresti

Tigarile electronice pot avea atomizoare RDA, RTA si RDTA, principala diferenta intre ele constand in cantitatea de lichid suportata, precum si in modul de picurare a acestuia. Toate au in comun faptul ca sunt servisabile, astfel ca se pot descompune si recompune, avand nevoie si de alte accesorii. Avantajul lor este ca in functie de experienta pe care o doresti, il poti alege pe cel potrivit, iar echipa noastra te poate indruma in a face alegerea potrivita.

Alege tank-uri si atomizoare la preturi accesibile si bucura-te de experiente noi de fiecare data. Inlocuieste tigarile traditionale cu cele electronice reincarcabile sau de unica folosinta, fara gudron si chiar fara nicotina, dar cu aceeasi senzatie. De asemenea, poti alege din gama de arome pusa la dispozitie de magazinul nostru online pe cele preferate.

Tipuri Atomizor

Filter
Setati ascendent

Articolele 1-60 din 162

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filter
Setati ascendent

Articolele 1-60 din 162

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista