Ghid in utilizarea si alegerea tigarilor electronice

Ghid in utilizarea si alegerea tigarilor electronice

Vaperia doreste ca noii utilizatori de tigari electronice sa fie instruiti corespunzator in alegerea dispozitivului electronic. Există modele care au o autonomie puternică, mare a acumulatorilor, care permit vaparea pe o perioadă lungă de timp și sporesc puterea de a produce o mulțime de vapori. Aceste modele nu sunt destinate vaperilor începători, deoarece necesită o înțelegere mai profundă a raportului dintre baterie/puterea acesteia (watt), rezistența (valoarea acesteia masurata in ohmi) si lichid (raport VG / PG-doza nicotina). Ca incepator iti lipsesc foarte multe cunostiinte, cum ar fi: construirea propriilor rezistente, cunostinte despre legea lui Ohm, valoare necesara rezistentei pentru a nu depasi curentul de descarcare al acumulatorilor. Atunci când cauți tipul de țigară electronica pe care sa o achiziționezi pentru prima dată, alegerea poate fi complexă, în special datorită numărului mare de modele aflate pe piață. Dispozitivul electronic / tigara electronica care corespunde preferințelor tale este indubitabil cea care are suficientă autonomie pentru a sta incarcata o zi întreagă, este ușor de utilizat si îți oferă o senzatie apropiata de cea a fumatului. Pentru a afla ce țigară electronică să alegi din gama noastră, ia în considerare profilul tău de fumător anterior.
• Fumător ocazional: fumezi cel puțin câteva țigări pe zi, cel mai adesea seara, dar acest lucru nu se întâmplă frecvent, ci doar ocazional.
• Fumător moderat: dacă fumezi în mod regulat între 10 și 20 de țigări pe zi și ai mereu un pachet de țigări la îndemână, te încadrezi în categoria celor dependenți, cu mențiunea că poți rezista fără țigări câteva ore.
• Fumator: fumezi în mod regulat, depășind 20 de țigări pe zi. Ai o țigară în gură în mod constant și ideea de a nu mai fuma este de neconceput.
• Dacă ești nefumător, îți recomandăm să nu utilizezi o țigară electronică.