classic tobacco
CLASSIC TOBACCO
menthol si menta
MENTHOL
lichide tigara electronica fructe
FRUITS
lichide mixuri fructe menta
MIX
lichide gourmet ciocolata cafea vanilie
GOURMET
lichide energizant cafea cappuccino
DRINKS

Categoria „LICHIDE” cuprinde cele trei game de lux, marca Vaperia: SMITH&BLAWKINS, QUINN’S BLEND si QB MIX LINE cat si game fabricate de branduri cunoscute precum: The Juice, E-Potion, Juice Tube, King’s Dew, Flavor Madness, Dinner Lady, Guerrila, Headshot, Barista Brew.


E-lichidul reprezinta un amestec aromatizat, compus din propilen glicol, glicerină vegetală si arome (naturale sau sintetice). Incalzit, el este transformat in abur. E- lichidul este destinat strict utilizarii in țigările electronice. E-lichidul nu sunt recomandate tinerilor cu vârsta sub 18 ani, nefumătorilor si femeilor insarcinate. Propilen glicolul (PG) este un compus care generează aburi fini chiar si la temperatură scăzută. Servește ca potentiator de aromă. Fluidizează amestecul și valorifica nicotina, favorizându-i „taria”. Glicerina vegetală (VG) este un compus, care produce un abur abundent. Are un gust dulceag.


Un proces destul de meticulos reprezinta stabilirea unei proportii perfecte intre glicerina vegetala si propilen glicol fara aditivi, apa, alcool, de aceea in afara de faptul ca lichidul care nu contine aceste lucruri este mai sigur/natural  si are un plus calitativ. Aroma poate fi formata din compusi chimici, sintetice, un amestec al acestor două tipuri sau pot fi total naturale. Gamele noastre SMITH&BLAWKINS si QUINN’S BLEND contin arome naturale extrase din fructe sau tutun. Nicotina se gaseste in formă lichidă pura si este obținută prin extracția din frunzele de tutun. MARE ATENȚIE!!! NU RECOMANDĂM PROCURAREA NICOTINEI VRAC! Nicotina reprezinta un stimulant alcaloidic foarte toxic și poate genera o dependență în cazul consumului regulat. Utilizarea lichidului cu nicotină este descurajată dacă sunteți un non-fumător, gravidă, alăptați sau dacă prezentați semnale de boală cardiovasculară gravă. Nicotina este o substanță foarte periculoasă, iar dozarea ei se face în laboratoare de specialitate în care se testează reacția ei cu substanțele cu care intra in contact.

Pentru conservarea lichidului în cele mai bune condiții, se recomandă păstrarea e-lichidului departe de lumina directă in caz ca sticla nu are protectie UV, păstrați-l într-un loc uscat și la temperatura camerei, în mod ideal la 18°C până la 20°C. Aromele naturale au o preferință pentru temperaturi mai scăzute și pot fi conservate între 14°C și 18°C. Depozitați lichidul în spații întunecate, răcoroase și uscate, nu la îndemâna copiilor și animalelor, la distanță de alimente. Verificați seria și data expirării de pe capacul/eticheta flaconului.

Afișez 1 - 32 din 891 de rezultate