Dropshipping

dropshipping

Dropshipping-ul este o metoda de executie in retail, prin care un magazin online nu are un stoc fizic pentru produsele pe care le comercializeaza.  Acest sistem de vanzare este unul performant, ce da rezultate concrete pe termen lung. O modalitate usoara de start up – dropshipping este varianta perfecta pentru cei care doresc sa testeze anumite produse, inainte de a-si construi magazinul online propriu. Nu trebuie sa iti faci griji privitoare la inchirierea sau cumpararea unui depozit, impachetarea si livrarea coletelor, inventar si managerierea stocurilor, managementul returnarilor, atentie la nivelul stocurilor etc. Dezvoltare usoara, cu investitii mici  – investitiile aditionale vor fi necesare doar pentru promovarea magazinului: marketing, SEO, AdWords, optimizarea conversiilor etc.

dropshipping vaperia

Cu cat magazinul va fi mai vizibil pe web, cu atat ai mai multe sanse sa obtii profit. Gama larga de produse reprezinta un plus din moment ce nu cumperi produsele in avans, poti sa oferi o gama mult mai variata clientilor. Cand furnizorul adauga un nou produs pe stoc, tot ce trebuie sa faci este sa il adaugi (fara niciun cost) in website. Locatie flexibila – poti sa iti coordonezi afacerea doar cu un laptop, de oriunde. Tot ce trebuie sa faci este sa ai la indemana canale deschise de comunicare cu furnizorii si clientii.

LET’S GET DOWN

TO BUSINESS!

          Dropshipping reprezinta o modalitate ușoară de a începe să câștigați profit prin vânzarea produselor de calitate. Avem proceduri speciale pentru a asigura confidențialitatea astfel incat site-ul Vaperia.ro sau firma SC Vape Style SRL nu vor fi menționate in documentele pachetului livrat. Nu vom include niciun material care să conțină logo-ul / marca / numele nostru. Aceasta înseamnă că baza dumneavoastra de clienți va fi complet protejată. Contactați dropshipping@vaperia.ro pentru aprobare. Dumneavoastra vindeti, noi livram!

oameni de succes in dropshipping
let's get down to bussiness

WE’LL MAKE YOU AN OFFER

YOU CAN’T REFUSE

          Daca adaugi mai multe produse in site este nevoie sa pui la dispozitia clientilor un serviciu de suport corespunzator, dar investitia este mult mai mica, in comparatie cu un business traditional. Vaperia va poate ajuta clientii si prin consultanta telefonica. Produsele dumneavoastra sunt ambalate și expediate clienților vostri de către noi, fără nici un cost suplimentar, în numele dumneavoastra. Dupa cum poti observa, sitemul de dropshipping este unul avantajos atat pentru incepatori cat si pentru oamenii de afaceri cu experienta.

BECOME A VAPING GANGSTER

          Chetuielile care tin de manipularea marfii sunt reduse, precum inchirierea unui depozit, preluarea, transportarea produselor, asigurarea conditiilor necesare de depozitare, construirea efectiva a rafturilor pe care se face depozitarea, plus echipamentul cu care se muta si desface marfa, cat si personalul care se ocupa cu aceste operatiuni. Daca apelati la metoda dropshipping, magazinul dumneavoastra online poate taia de pe lista de cheltuieli tot ce tine de inventarul produselor, cat si reducerea activitatii contabile si comandarea constanta a unui numar mare de produse pentru mentinerea stocului. Selectați tipurile de produse de pe Vaperia.ro, stabiliți propriile prețuri de retail si profitul.

vaping gangster
tinta afacere de succes

AIM THE OPPORTUNITY

          Tu, ca si proprietar de afacere, poti sa te axezi strict pe dropshipping sau poti sa folosesti acest sistem pentru a testa noi idei de produse, fara a face investitii inutile. Oferiți o gamă largă de produse fără a fi nevoie să achiziționați sau să actualizati inventarul. Vaperia asigură garanția tuturor produselor comercializate, potrivit dispozițiilor Legii 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora și conform informațiilor privind garanția produselor descrise în certificatul de garanție al produsului, pentru fiecare produs în parte.

SAY HELLO TO YOUR

SUCCESSFUL BUSINESS

          Industria tigarilor electronice este in continua expansiune datorita varietatii de produse cat si clientelei in crestere. Publicarea pe pagina web a magazinului online a produselor – cu pretul pe care il doresti, reprezinta prima etapa. Clientii vor comanda si eventual plati on-line pe site-ul magazinului tau (alternativa fiind incasarea ramburs la expedierea coletului). Dupa emiterea facturii, comanda se transmite mai departe furnizorului (Vaperia.ro). Noi vom livra bunurile clientului si  vom emite o factura catre tine cu valoarea bunurilor livrate pe care urmeaza sa o platesti conform intelegerii contractuale. Simplu, eficient si foarte profitabil!

barbat care vapeaza
valiza cu bani si tigara electronica

KEEP YOUR FRIENDS CLOSE AND

YOUR VAPING DEVICES CLOSER

          Garanția comercială oferită pentru baterii, acumulatori, dispozitive electronice ce includ acumulatori, încărcătoare și adaptoare electronice, este de 30 de zile de la data achiziționării. Produse ce nu include parti electronice, atomizoarele, rezistentele, recipientele cu lichid, accesoriile și alte componente ce nu includ părți electronice, sunt considerate consumabile, însemnând că vor fi înlocuite dacă prezintă defecte de funcționare în momentul ridicării coletului, sau în maxim 24 de ore de la primirea acestora.

Garanția nu acoperă produsele ce prezintă defecțiuni datorate manipulării, folosirii sau depozitării incorecte, intervențiilor neautorizate asupra echipamentelor, accidentelor de orice fel, folosirii în condiții neconforme cu instrucțiunile de utilizare sau exploatării peste limita prevăzută de producător. Garanția nu acoperă uzura mecanică normală, nici nu se aplică produselor ce prezintă defecțiuni apărute în mod evident ca urmare a unor șocuri mecanice, lovituri, expuneri la umiditate excesivă, ger sau apă. Durata de viață medie, calculată de producători, în cazul componentelor cu părți electronice ale țigării electronice, ce conțin acumulatori, este de 300 de reîncărcări, echivalentul unei perioade cuprinse între 6 și 18 luni, în funcție de frecvența utilizării și de capacitatea acumulatorului inclus. După trecerea acestei perioade, performanțele scad treptat, produsul încetând să funcționeze în parametrii maximi. Durata de viață a țigărilor electronice și a componentelor, depinde în foarte mare măsură de o utilizare corectă a acestora.

dropshipping vaperia

Am încercat să vă oferim în diferitele secțiuni ale site-ului toate informațiile de care aveți nevoie pentru a putea prelungi la maxim durata de funcționare corectă a tuturor componentelor și accesoriilor țigării electronice. Pentru a beneficia de garanție, cumpărătorul este obligat să folosească produsele conform instrucțiunilor din manualele de utilizare și să utilizeze doar componentele și accesoriile specificate de producător, pentru fiecare produs în parte. Folosirea altor componente, accesorii, adaptoare / încărcătoare ce nu au fost achiziționate împreună cu produsul sau provenind de la alți producători se face pe proprie răspundere. Nerespectarea totală sau parțială a acestor cerințe poate duce la pierderea garanției. Produsele prezentate pentru solicitarea acordării garanției trebuie să aibă eventualele etichete sau sigilii de garanție intacte. Pentru informatii legate de returul produselor, vizitati pagina „Returul produselor”.

null

STEP 1
COMANDA CLIENTULUI
Obtineti comenzi pe baza produselor nostre, de la clientii dumneavoastra!

null

STEP 2
PRELUAREA COMENZII
Comenzile primite de dumneavoastra le veti directiona catre noi!

null

STEP 3
LIVRAREA COLETULUI
Confirmam comenzile si asiguram o livrare rapida, în numele dumneavoastra!

null

STEP 4
PLATA COMENZII
Dupa inregistrarea platii, dumneavoastra veti primi profitul stabilit din vanzare!