pistachio custard eliquid lichid tigara electronica flavor madness

Pistachio Custard, Flavor Madness 100ml

grail flavor madness eliquid lichid tigara electronica 22

The Grail, Flavor Madness 40ml

D'ohnut, Flavor Madness 100ml

Pret standard 60,00 RON Pret special 45,00 RON

Gogoasa delicioasa cu glazura din vanilie si ciocolata

Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
89696
Lichid Flavor Madness 100ml - D'ohnut
Gogoasa delicioasa cu glazura din vanilie si ciocolata
Capacitate sticla: 120ml ( permite adaugarea a 20 ml shot nicotina)
Capacitate lichid: 100 ml
Lichidul nu contine nicotina!!!
Produs in U.E
E-lichidul reprezinta un amestec aromatizat, compus din propilen glicol, glicerină vegetală si arome (naturale sau sintetice). Incalzit, el este transformat in abur. Lichidul este destinat utilizarii in țigările electronice. A nu se ingera ! În momentul alimentării țigării electronice, țineți recipientul cu e-lichid cu grijă și scoateți capacul astfel încât să evitați contacul lichidului cu pielea. Acordați atenție deosebită picurătorului și de asemenea manevrați cu grijă deschiderea rezervorului țigării electronice. E-lichidele nu sunt recomandate tinerilor cu vârsta sub 18 ani, nefumătorilor si femeilor insarcinate.
Propilen glicolul (PG) este un compus care generează aburi fini chiar si la temperatură scăzută. Servește ca potentiator de aromă. Fluidizează amestecul și valorifica nicotina, favorizându-i „taria”. Este un aditiv alimentar cu rol de stabilizator, solvent pentru arome, umectant, agent antiaglomerant, agent antispumant, emulgator şi agent de îngroşare. Este un compus organic, care se prezintă sub forma unui lichid uşor vâscos, cu gust dulceag şi fără miros, cunoscut şi sub denumirea de antigel. Se utilizează în industria tutunului, a produselor cosmetice, în aplicaţii medicale, dar ca aditiv este folosit în special ca solvent pentru arome şi coloranţi.
Glicerina vegetală (VG) este un compus, care produce un abur abundent. Are un gust dulceag. Glicerina vegetală se regaseste într-o mare varietate de produse alimentare (aditiv E422 în Europa) și nu prezintă niciun pericol pentru sănătate atunci când se utilizează cantitatea corectă.
Lichid Flavor Madness 100ml - D'ohnut contine 70% glicerina vegetala. Pentru prepararea lichidelor vom avea nevoie de recipiente speciale din sticla sau plastic, dotate cu protectie UV, pentru a nu permite razelor solare să pătrunda.


 


 

 
Mai multe informatii
Concentratie Nicotina 0 mg/ml
Cantitate Lichid (ml) 100 ml
Aroma Ciocolata, Gogosi, Vanilie
Raport VG/PG 70% VG - 30% PG
Continut Pachet 1 x Lichid Flavor Madness 100ml
Campanii Juice UP Monday
Scrieti propria recenzie
Recenzati:D'ohnut, Flavor Madness 100ml
Rating-ul dumneavoastra
Scrie-ti propria intrebare