Aroma Yellow, Full Moon 10 ml

Aroma Yellow, Full Moon 10 ml

Aroma Pina Colada, Eliquid France 10ml

Aroma Pina Colada, Eliquid France 10ml

Lemon Sherbets Sweets, Dinner Lady 50ml

55,00 RON

Serbet de lamaie

Disponibilitate: în stoc
Numai 1 ramase
SKU
5600120

Lichid Premium Dinner Lady 50ml - Lemon Sherbets
Capacitate sticla: 60ml ( permite adaugarea a 10 ml shot nicotina)
Capacitate lichid: 50 ml
Lichidul nu contine nicotina!!!
Fabricat în U.K.
E-lichidul reprezinta un amestec aromatizat, compus din propilen glicol, glicerină vegetală si arome (naturale sau sintetice). Incalzit, el este transformat in abur. Lichidul este destinat utilizarii in țigările electronice. A nu se ingera ! În momentul alimentării țigării electronice, țineți recipientul cu e-lichid cu grijă și scoateți capacul astfel încât să evitați contacul lichidului cu pielea. Acordați atenție deosebită picurătorului și de asemenea manevrați cu grijă deschiderea rezervorului țigării electronice. E-lichidele nu sunt recomandate tinerilor cu vârsta sub 18 ani, nefumătorilor si femeilor insarcinate.
Propilen glicolul (PG) este un compus care generează aburi fini chiar si la temperatură scăzută. Servește ca potentiator de aromă. Fluidizează amestecul și valorifica nicotina, favorizându-i „taria”. Este un aditiv alimentar cu rol de stabilizator, solvent pentru arome, umectant, agent antiaglomerant, agent antispumant, emulgator şi agent de îngroşare. Este un compus organic, care se prezintă sub forma unui lichid uşor vâscos, cu gust dulceag şi fără miros, cunoscut şi sub denumirea de antigel. Se utilizează în industria tutunului, a produselor cosmetice, în aplicaţii medicale, dar ca aditiv este folosit în special ca solvent pentru arome şi coloranţi.
Glicerina vegetală (VG) este un compus, care produce un abur abundent. Are un gust dulceag. Glicerina vegetală se regaseste într-o mare varietate de produse alimentare (aditiv E422 în Europa) și nu prezintă niciun pericol pentru sănătate atunci când se utilizează cantitatea corectă.

Mai multe informatii
Concentratie Nicotina 0 mg/ml
Cantitate Lichid (ml) 50 ml
Aroma Lamaie
Raport VG/PG 70% VG - 30% PG
Continut Pachet 1 x Lichid Premium Dinner Lady 50ml
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Lemon Sherbets Sweets, Dinner Lady 50ml
Rating-ul dumneavoastra
Scrie-ti propria intrebare