Aroma Grape Twistay, Fizzy Bubbily 10 ml

Aroma Grape Twistay, Fizzy Bubbily 10 ml

tobacco-smooth-king-dew

Tobacco Smooth, King's Dew 30ml

Tobacco Ice, King's Dew 30ml

36,00 RON
Tutun fructat cu menta si ice effect
 
Disponibilitate: în stoc
Numai 1 ramase
SKU
63001895

Lichid King's Dew 30ml - Tobacco Ice
Tutun fructat cu menta si ice effect
Productie: King's Dew produce lichide pentru tigara electronica folosind ingrediente de cea mai inalta calitate si arome naturale. Lichidele sunt ambalate in recipiente cu spatiu suplimentar de amestecare.
Capacitate sticla: 60 ml (20 ml spatiu pentru a adauga baza sau shot nicotina)
Capacitate lichid: 30 ml
Compozitia bazei: 70VG - 30 PG
Acest lichid nu contine nicotina !
E-lichidul reprezinta un amestec aromatizat, compus din propilen glicol, glicerină vegetală si arome (naturale sau sintetice). Incalzit, el este transformat in abur. Lichidul este destinat utilizarii in țigările electronice. A nu se ingera ! În momentul alimentării țigării electronice, țineți recipientul cu e-lichid cu grijă și scoateți capacul astfel încât să evitați contacul lichidului cu pielea. Acordați atenție deosebită picurătorului și de asemenea manevrați cu grijă deschiderea rezervorului țigării electronice. E-lichidele nu sunt recomandate tinerilor cu vârsta sub 18 ani, nefumătorilor si femeilor insarcinate.
Propilen glicolul (PG) este un compus care generează aburi fini chiar si la temperatură scăzută. Servește ca potentiator de aromă. Fluidizează amestecul și valorifica nicotina, favorizându-i „taria”. Este un aditiv alimentar cu rol de stabilizator, solvent pentru arome, umectant, agent antiaglomerant, agent antispumant, emulgator şi agent de îngroşare. Este un compus organic, care se prezintă sub forma unui lichid uşor vâscos, cu gust dulceag şi fără miros, cunoscut şi sub denumirea de antigel. Se utilizează în industria tutunului, a produselor cosmetice, în aplicaţii medicale, dar ca aditiv este folosit în special ca solvent pentru arome şi coloranţi.
Glicerina vegetală (VG) este un compus, care produce un abur abundent. Are un gust dulceag. Glicerina vegetală se regaseste într-o mare varietate de produse alimentare  și nu prezintă niciun pericol pentru sănătate atunci când se utilizează cantitatea corectă.

Mai multe informatii
Concentratie Nicotina 0 mg/ml
Cantitate Lichid (ml) 30 ml
Aroma Fructe de padure, Menta, Tutun
Raport VG/PG 70% VG - 30% PG
Continut Pachet 1 x Lichid King's Dew 30ml
Campanii Juice UP Monday
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Tobacco Ice, King's Dew 30ml
Rating-ul dumneavoastra
Scrie-ti propria intrebare
Am gasit alte produse care v-ar placea!