Lichide cu nicotina pentru tigara electronica – produse cu ingrediente pure pentru vaperii profesionisti si amatori

Lichidul pentru tigara electronica este un amestec aromatizat, compus din propilen glicol (PG), glicerina vegetala (VG), arome concentrate (naturale sau sintetice) si/sau nicotina. In plus, principala componenta este baza creata de DOW Malaesia, iar in compozitia unui astfel de produs de la Vaperia nu exista nici alcool, nici diacetyl sau apa.

Vrei sa iti satisfaci pofta de a vapa, insa nu detii niciun lichid cu nicotina pentru tigara electronica care sa iti indeplineasca nevoile? In cazul acesta, ai ajuns la locul potrivit, deoarece in magazinul nostru ai posibilitatea sa alegi dintr-o gama bogata de produse cea mai buna varianta pentru gusturile tale, pentru a te bucura de o experienta uimitoare. Aici, pe langa lichide pentru tigari electronice cu nicotina de diferite concentratii si arome, gasesti multe alte produse, cum ar fi lichide fara nicotina, ideale pentru cei care doresc sa adopte un stil de viata mai sanatos.

Lichide cu nicotina pentru vape – de cate tipuri sunt?

La Vaperia, lichidele pentru tigara electronica cu nicotina (prefabricate) sunt de doua tipuri: lichide nicotinate (majoritatea celor imbuteliate au valori de 3, 6, 12, 18 mg/ml) si lichide cu nic salt (sarea de nicotina reprezinta starea naturala a nicotinei din frunzele de tutun). In ceea ce priveste fabricarea, angajatii implicati direct sunt supusi unei proceduri pentru eliminarea prafului, pulberilor fibroase ori a altor pericole care pot contamina calitatea produselor.

Mai mult decat atat, pentru a produce in conformitate cu standardele europene, lichidele pentru tigara electronica cu nicotina, dar si cele fara nicotina, sunt imbuteliate in sticle cu protectie UV. Asadar, nu exista riscul ca razele solare sa patrunda si sa modifice proprietatile compusilor.

Lichide Nicotinate

Filter
Setati ascendent

Articolele 1-60 din 166

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filter
Setati ascendent

Articolele 1-60 din 166

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[HY000]: General error: 1114 The table 'mgtj_session' is full in /home/vaperiar/public_html/vendor/magento/framework/DB/Statement/Pdo/Mysql.php:91 Stack trace: #0 /home/vaperiar/public_html/vendor/magento/framework/DB/Statement/Pdo/Mysql.php(91): PDOStatement->execute(Array) #1 /home/vaperiar/public_html/vendor/magento/framework/DB/Statement/Pdo/Mysql.php(107): Magento\Framework\DB\Statement\Pdo\Mysql->Magento\Framework\DB\Statement\Pdo\{closure}() #2 /home/vaperiar/public_html/vendor/magento/framework/DB/Statement/Pdo/Mysql.php(92): Magento\Framework\DB\Statement\Pdo\Mysql->tryExecute(Object(Closure)) #3 /home/vaperiar/public_html/vendor/magento/zendframework1/library/Zend/Db/Statement.php(303): Magento\Framework\DB\Statement\Pdo\Mysql->_execute(Array) #4 /home/vaperiar/public_html/vendor/magento/zendframework1/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(480): Zend_Db_Statement->execute(Array) #5 /home/vaperiar/public_html/vendor/magento/zendframework1/library/Zend/Db/Adapter/Pdo/Abst in /home/vaperiar/public_html/vendor/magento/framework/DB/Statement/Pdo/Mysql.php on line 110