Baza SteamOk Solid Drops 100 ml

Baza SteamOk Solid Drops 100 ml

Baza SteamOk Balanced 100 ml

Baza SteamOk Balanced 100 ml

Baza SteamOk Skylight 100 ml

12,00 RON
Baza SteamOk Skylight 100 ml
VG 70% - PG 20% - Apa 10%
Disponibilitate: în stoc
SKU
steamok-skylightbase
Baza SteamOk Skylight 100 ml
VG 70% - PG 20% - Apa 10%
Această bază este esențială pentru lichidul dvs. de amestec DIY. Ea reprezinta un amestec de cea mai bună calitate intre Propilen Glicol (PG) puritate 99,8% (Kosher - USP ) și glicerină vegetală (VG) puritate 99,7% provenită din Germania. Amestecul se realizeaza în laboratorul nostru în condiții deosebite de igiena a productiei. Faptul ca nu adaugam îndulcitor face din aceasta baza o solutie perfectă pentru a-ți crea propriul lichid care nu suprasolicita rezistentele dispozitivelor de vapat. Bazele noastre PG / VG pot fi, de asemenea, folosite pentru a dilua aromele puternice sau pentru a reduce concentratia de nicotină si reprezinta soluția ideala pentru o experiență ușoară - "Mix and Vape".
  • Această bază este fabricată în România cu ingrediente germane de înaltă calitate, în condiții deosebite de igiena a spatiului de productie.Toate ingredientele sunt conforme cu standardele de siguranță UE și RO.
  • Acest produs conține 2 ingrediente de bază: propilenglicol de calitate USP și glicerină vegetală.
  • Acest produs conține un recipient de plastic (PET) de 120 ml, cu 100ml produs lichid în interior și capac cu protectie pentru copii (CPC).
  • Acest produs nu conține nicotină.
 
 
Mai multe informatii
Cantitate Lichid (ml) 100 ml
Raport VG/PG 40% VG - 60% PG
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Baza SteamOk Skylight 100 ml
Rating-ul dumneavoastra
Scrie-ti propria intrebare