TRANSPORT GRATUIT

Daca comandati produse a caror valoare depaseste 100 de lei, veti beneficia de transportul gratuit si rapid al acestora. Comenzile sub 100 de lei percep o taxa de livrare de 17 lei pe tot teritoriul tarii. Profita acum si comanda din varietatea noastra de 3000 de produse high-end, la cele mai convenabile preturi!TERMEN LIVRARE 

Termenul de livrare prin curierat rapid este de circa 24 de ore, calculat de la data preluarii comenzii dumneavoastra, excluzand weekend-urile si sarbatorile stabilite prin lege. Colaborarea noastra cu firmele de curierat Sameday si Fan Courier asigura o livrare rapida si usor de urmarit.


CONSULTANTA TELEFONICA

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat telefonic. Echipa noastra va va suna si va va oferi informatii utile despre orice produs comandat. Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului trimis de catre noi, revine societatii de curierat. Produsul va fi inlocuit de catre echipa noastra, in cazul problemelor cauzate de firma de curierat sau in cazul in care ati dori un alt produs. Pentru mai multe informatii consultati sectiunea „Termeni si conditii”.


LIVRARE GLOVO SI TAZZ

Produsele Vaperia pot fi gasite si pe binecunoscutele aplicatii Tazz si Glovo. Serviciul este disponibil exclusiv in Bucuresti, produsele fiind livrate din punctele noastre de lucru din oras.

LIVRARE IN 5 ORE - EXPRESS DELIVERY

Cum? Livrare in 5 ore?
Daca esti din Bucuresti sau Ilfov, plaseaza comanda pana in ora 12:00, iar noi iti vom livra produsele in aceeasi zi, pana in ora 19:00. Acest serviciu percepe o taxa de transport de 23 lei si acopera zonele:
Bucuresti (Cele 6 sectoare), Judetul Ilfov pana la Soseaua de Centura (Catelu, Chiajna, Dobroesti, Dudu, Fundeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Rosu, Voluntari).RIDICARE COMANDA DIN SHOWROOM BUCURESTI 

Soseaua Stefan Cel Mare Nr. 1, Sector 1, Bucuresti
Reper: Bloc Perla, Banca Romana de Credite si Investitii
Luni – Vineri: 09:00 – 19:00