Livrare si transport

TRANSPORT GRATUIT


Daca comandati produse a caror valoare depaseste 99 de lei, veti beneficia de transportul gratuit si rapid al acestora. Comenzile sub 99 de lei percep o taxa de livrare de 17 lei pe tot teritoriul tarii. Profita acum si comanda din varietatea noastra de 3000 de produse high-end, la cele mai convenabile preturi!

PRETURI MICI PRODUSE VAPERIA
EXPRESS DELIVERY

EXPRESS DELIVERY IN BUCURESTI (SERVICIU DISPONIBIL PENTRU COMENZILE PESTE 250 LEI)


MOMENTAN SERVICIUL NU MAI ESTE DISPONIBIL DATORITA PANDEMIEI CORONAVIRUS! Clientii din Bucuresti pot beneficia de transportul gratuit si rapid asigurat de firma noastra, daca comanda depaseste 250 lei. Produsele vor ajunge la dumneavoastra in maxim 1 ora de la preluarea comenzii. De asemenea puteti alege intervalul orar in care doriti sa fie livrata comanda! Start cronometru! Incingem rotile pentru tine!

SERVICII CURIERAT


Colaborarea noastra cu DHL, TNT, GLS, DPD, Fan Courier si Cargus asigura o livrare rapida cu taxe de transport reduse, pe tot teritoriul tarii. Termenul de livrare prin curierat rapid este de circa 24 de ore (cu exceptia produselor in dreptul carora este mentionat un termen de livrare de maxim 10 zile, intrucat acestea reprezinta o categorie de produse rare in piata din Romania si vor fi aduse la comanda), calculat de la data preluarii comenzii dumneavoastra, excluzand weekend-urile si sarbatorile stabilite prin lege.

LIVRARE RAPIDA VAPERIA
CONSULTANTA TELEFONICA

CONSULTANTA TELEFONICA


Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat telefonic. Echipa noastra va va suna si va va oferi informatii utile despre orice produs comandat. Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului trimis de catre noi, revine societatii de curierat. Produsul va fi inlocuit de catre echipa noastra, in cazul problemelor cauzate de firma de curierat sau in cazul in care ati dori un alt produs. Pentru mai multe informatii consultati sectiunea „Termeni si conditii”.

null


DPD Romania este partenerul nostru pentru livrari domestice si internationale, fiind parte a retelei internationale DPD Group – lider european in curieratul rutier!
Pentru mai multe informatii intrati pe website DPD

 

FIRME CURIERAT