My Dream Device section

Up to 1.000.000 $ investement per project! 
Make it happen! 
MY DREAM DEVICE BANNER

Optiuni pentru viitorul tau proiect

Foarte multi producatori si intreprinzatori sunt pasionati de vaping, design si tehnologie. Vaperia doreste imbinarea acestor pasiuni pentru a dezvolta device-uri, accesorii, e-lichide, baze si arome unice, destinate vaperilor.

KIT DREAM DEVICE

KITURI

MOD DREAM DEVICE

MOD-URI/BATERII

ATOMIZOARE DREAM DEVICE

ATOMIZOARE

ACCESORII DREAM DEVICE

ACCESORII

LICHIDE AROME DREAM DEVICE

E-LICHIDE, BAZE, AROME

Sistemul de servicii

Vaperia asigura 3 tipuri de servicii: servicii de productie, servicii financiare si servicii de marketing.

 • C0-Design si dezvoltare: colaborarea cu designeri si ingineri experti in design industrial, inginerie mecanica si electrica.
 • Marketing si vanzari: produsele vor fi promovate pe platforma Vaperia si pe retelele de socializare, recomandate si vandute tuturor colaboratorilor nostri din reteaua Vaperia Wholesale
 • Fabricatie: dezvoltarea prototipurilor si a procesului de productie in masa.
 • Aprovizionare: creearea matritelor in acord cu design-ul final si aprovizionarea cu componente electronice si mecanice.
 • Certificare: suport in obtinerea certificarilor si atestatelor necesare.
 • Incubarea proiectului: oferim indrumare pentru realizarea design-ului de produs, pentru dezvoltarea lantului de aprovizionare, dezvoltarea procesului de productie, vanzare si marketing.
 • Brand: puteti sa colaborati cu brand-urile noastre partenere, pentru a creste profitul si prntru a promova produsul la scara globala. Asiguram sprijin pentru licente si co-branding.
 • Capital de risc: alegem din proiectele de inalta calitate din stadiul de incubare si atragem investitori.
  nnn
  mm
  mmm
 • Credite: Daca design-ul industrial este complet si prototipul functioneaza partial sau total, poti aplica la serviciul nostru de finantare. Oferim suport pentru investitiile de capital care pot ajuta la dezvoltarea proiectului.
 • Distributia profitului: Dupa ce produsele sunt vandute, ratia de distributie a profitului e legata de serviciul nostru de finantare (daca ati optat pentru el sau nu). Daca nu s-a optat pentru el ratia de distributie este de 6:4 (Client:Vaperia), daca ati optat este de 4:6 (Vaperia:Client). Clientul va obtine 20% mai mult profit decat ar obtine daca ar porni proiectul singur.
  nnnn

  mmm

Directii de dezvoltare

Vaperia doreste sa puna accentul pe 3 concepte revolutionare in industria dispozitivelor/tigarilor electronice: design industrial, functii inovatoare si dezvoltarea dispozitivului/tigarii electronice de ultima generatie.

null

DESIGN INDUSTRIAL

Aprofundarea detalilor legate de aspectul final al produsului si finisaje exterioare. Alegerea cu atentie a materialelor, in functie de gradul de eficienta dar si in functie de impactul vizual creat de acestea.

null

FUNCTII INOVATOARE

Dezvoltarea urmatoarele functii: controlul temperaturii, firmware actualizabil, wattaj reglabil, controlul fluxului de aer, compatibilitatea cu toate tipurile de acumulatori, cipuri high-tech, plaja rezistentei, display HD, touchscreen etc. Dezvoltarea optiunilor pentru pasionatii de DIY (do it yourself).

null

TIGARA ELECTRONICA DE ULTIMA GENERATIE

Dezvoltarea unori tigari electronice destinate vaperilor experimentati dar si celor care vor sa-si personalizeze in cele mai mici detalii vape device-ul.
Dezvoltarea unui mediu creativ si productiv pentru pasionatii de design, vaping si tehnologie.

Etapele proiectului

Semnarea acordului
de confidențialitate

Evaluarea
proiectului

Selectarea modului
de colaborare

Stabilirea
metodelor de plata

Elaborarea planului de fabricatie

Vanzarea si distribuirea
profitului

Politica de confidentialitate

Dorim să va mulțumim pentru că ati ales sa colaborati cu noi pentru a finaliza proiectul dumneavoastra. Vaperia asigura protecția informațiilor si drepturilor dumneavoastra de proprietate intelectuală. În același timp, sperăm că veți fi de acord cu protejarea informațiile pe care vi le furnizăm în ceea ce privește afacerea, finanțarea, prețul și datele.

1. Informații confidențiale
Informațiile confidențiale din prezentul acord se referă la informațiile dezvăluite de client catre Vaperia, fie pe cale orală, scrisă, digitală sau în alte forme. Informațiile confidențiale includ, dar nu se limitează la corespondențe, secrete comerciale, invenții, prototipuri de produse, mostre, instalații și echipamente, coduri de program, specificații, planuri de marketing, tehnologii de organizare și operare, afacerile financiare, afacerile financiare, desene și tehnici de producție.

2. Informații neconfidențiale
Informațiile confidențiale din prezentul acord nu includ informațiile primite de Vaperia prin canale legale, informații care au fost deja dezvăluite înainte de acest acord si informațiile primite de la o terță parte care nu are obligația de a păstra confidențialitatea.

3. Obligațiile si datoriile de confidențialitate
– Ambele părți ar trebui să respecte legile și reglementările in domeniu și să protejeze confidențialitatea informațiilor.
– Vaperia poate dezvălui informațiile confidențiale acționarilor săi, directorilor, supraveghetorilor, persoanelor implicate în proiect, părților direct legate de proiect, partenerilor care au semnat acordul confidențial în cadrul lanțului de aprovizionare a produselor, precum și contabilor si avocatilor angajazi.
– Vaperia trebuie să garanteze că utilizarea intenționată a informațiilor confidențiale este limitată la acest proiect.
– După semnarea acestui acord, indiferent dacă acest acord s-a schimbat, a expirat sau a încetat înainte de expirare, ambele părți nu vor folosi informațiile confidențiale pentru a aduce vreun prejudiciu sub orice formă celeilalte părți.
– Dacă este necesar să divulge informațiile confidențiale  către o instanță judecătorească, o autoritate judiciară, o administrație și o legislatură, Vaperia trebuie sa informeze imediat clientul. În cazul în care clientul trebuie să furnizeze informațiile confidențiale , aceasta ar trebui să coopereze cu Vaperia pentru a lua măsuri legale și rezonabile.

4. Perioada
Cu excepția cazului în care se prevede altfel în contract, obligațiile prevăzute în prezentul acord vor intra în vigoare în timpul executării acestui proiect și vor rămâne valabile timp de doi ani de la terminarea sau finalizarea acestui proiect. Vaperia va pastra informațiile confidențiale ale clientului, în conformitate cu regulamentul prezentului acord.

Vaperia isi doreste sa deschida un nou drum in industria tigarilor electronice, sa deschida cai catre o viata mai sanatoasa. Tehnologia avanseaza, iar noi trebuie sa ne adaptam si sa evoluam astfel incat pasionatii de vaping sa isi gaseasca tigara electronica perfect adaptata la nevoile si dorintele lor. Suntem deschisi la inovatii si ne aflam intr-o permanenta cautare a celor mai calitative produse. Asteptam propunerile voastre cu mare interes!

PENTRU MAI MULTE INFORMATII CONTACTATI-NE LA NUMARUL DE TELEFON AFISAT PE SITE: 0720.80.29.80