Dropshipping-ul este o metoda de executie in retail, prin care un magazin online nu are un stoc fizic pentru produsele pe care le comercializeaza.  Acest sistem de vanzare este unul performant, ce da rezultate concrete pe termen lung. O modalitate usoara de start up – dropshipping este varianta perfecta pentru cei care doresc sa testeze anumite produse, inainte de a-si construi magazinul online propriu. Nu trebuie sa iti faci griji privitoare la inchirierea sau cumpararea unui depozit, impachetarea si livrarea coletelor, inventar si managerierea stocurilor, managementul returnarilor, atentie la nivelul stocurilorCu cat magazinul va fi mai vizibil pe web, cu atat ai mai multe sanse sa obtii profit. Gama larga de produse reprezinta un plus din moment ce nu cumperi produsele in avans, poti sa oferi o gama mult mai variata clientilor. Cand furnizorul adauga un nou produs pe stoc, tot ce trebuie sa faci este sa il adaugi (fara niciun cost) in website. Locatie flexibila – poti sa iti coordonezi afacerea doar cu un laptop, de oriunde. Tot ce trebuie sa faci este sa ai la indemana canale deschise de comunicare cu furnizorii si clientii.

WE’LL MAKE YOU AN OFFER YOU CAN’T REFUSE

  Daca adaugi mai multe produse in site este nevoie sa pui la dispozitia clientilor un serviciu de suport corespunzator, dar investitia este mult mai mica, in comparatie cu un business traditional. Vaperia va poate ajuta clientii si prin consultanta telefonica. Produsele dumneavoastra sunt ambalate și expediate clienților vostri de către noi, fără nici un cost suplimentar, în numele dumneavoastra. Dupa cum poti observa, sitemul de dropshipping este unul avantajos atat pentru incepatori cat si pentru oamenii de afaceri cu experienta.

BECOME A VAPING GANGSTER

 Chetuielile care tin de manipularea marfii sunt reduse, precum inchirierea unui depozit, preluarea, transportarea produselor, asigurarea conditiilor necesare de depozitare, construirea efectiva a rafturilor pe care se face depozitarea, plus echipamentul cu care se muta si desface marfa, cat si personalul care se ocupa cu aceste operatiuni. Daca apelati la metoda dropshipping, magazinul dumneavoastra online poate taia de pe lista de cheltuieli tot ce tine de inventarul produselor, cat si reducerea activitatii contabile si comandarea constanta a unui numar mare de produse pentru mentinerea stocului. Selectați tipurile de produse de pe Vaperia.ro, stabiliți propriile prețuri de retail si profitul.
AIM THE OPPORTUNITY

Tu, ca si proprietar de afacere, poti sa te axezi strict pe dropshipping sau poti sa folosesti acest sistem pentru a testa noi idei de produse, fara a face investitii inutile. Oferiți o gamă largă de produse fără a fi nevoie să achiziționați sau să actualizati inventarul. Vaperia asigură garanția tuturor produselor comercializate, potrivit dispozițiilor Legii 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora și conform informațiilor privind garanția produselor descrise în certificatul de garanție al produsului, pentru fiecare produs în parte.

SAY HELLO TO YOUR SUCCESSFUL BUSINESS

 Industria tigarilor electronice este in continua expansiune datorita varietatii de produse cat si clientelei in crestere. Publicarea pe pagina web a magazinului online a produselor – cu pretul pe care il doresti, reprezinta prima etapa. Clientii vor comanda si eventual plati on-line pe site-ul magazinului tau (alternativa fiind incasarea ramburs la expedierea coletului). Dupa emiterea facturii, comanda se transmite mai departe furnizorului (Vaperia.ro). Noi vom livra bunurile clientului si  vom emite o factura catre tine cu valoarea bunurilor livrate pe care urmeaza sa o platesti conform intelegerii contractuale. Simplu, eficient si foarte profitabil!KEEP YOUR FRIENDS CLOSE AND YOUR VAPING DEVICES CLOSER

Garanția comercială oferită pentru baterii, acumulatori, dispozitive electronice ce includ acumulatori, încărcătoare și adaptoare electronice, este de 30 de zile de la data achiziționării. Produse ce nu include parti electronice, atomizoarele, rezistentele, recipientele cu lichid, accesoriile și alte componente ce nu includ părți electronice, sunt considerate consumabile, însemnând că vor fi înlocuite dacă prezintă defecte de funcționare în momentul ridicării coletului, sau în maxim 24 de ore de la primirea acestora.

COMANDA CLIENTULUI
Obtineti comenzi pe baza produselor nostre, de la clientii dumneavoastra!


PRELUAREA COMENZII
Comenzile primite de dumneavoastra le veti directiona catre noi!


LIVRAREA COLETULUI
Confirmam comenzile si asiguram o livrare rapida, în numele dumneavoastra!


PLATA COMENZII
Dupa inregistrarea platii, dumneavoastra veti primi profitul stabilit din vanzare!