Termeni si conditii

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati regulile impuse prin termeni si conditii. Va rugam sa cititi cu atentie inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui site. Prin detinerea unui cont pe www.vaperia.ro sunteti de acord cu termenii si conditile de mai jos, asadar va asumati raspunderea pentru orice nerespectare a acestora. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul site-ului nostru va dati acordul asupra termenilor si conditiilor de utilizare si de asemenea, sunteti de acord ca www.vaperia.ro poate schimba oricand, fara notificare, termenii si conditile. Produsele comercializate pe  www.vaperia.ro nu se adresează minorilor! Toate comenzile sunt confirmate telefonic, înainte de predarea produsele firmei de curierat. Conținutul tuturor paginilor acestui site, texte , elemente grafice, baze de date, reprezinta proprietatea SC Vape Style SRL și sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor.

Obligatiile cumparatorului

Pentru a putea cumpara de pe www.vaperia.ro, trebuie sa te inregistrezi prin completarea unui formular  gasit in sectiunea "CONTUL MEU". Pentru a va inregistra va trebui sa va alegeti un nume de utilizator, fie adresa de e-mail sau contul personal de facebook si desigur, o parola. Aveti responsabilitatea de a pastrara in siguranta parola de acces si orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator. Va recomandam sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele tau de utilizator printr-un email transmis la office@vaperia.ro sau telefonic. Poti utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, plati sau viziona produsele noastre. Nu poti utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comanda sau plata ilegala, frauduloasa sau speculativa, pentru a afisa sau transmite vreun material ilegal (amenintator, calomniator, defaimator, obscen, indecent sau profanator) sau vreun material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune  sau care ar putea incalca in alt mod vreo lege.

Prelucrarea datelor personale

Scopul colectării datelor este acela de a se primi, prelucra și livra comenzile de produse înregistrate pe site-ul www.vaperia.ro. Nu sunteţi obligat să ne furnizați datele personale, acestea fiind însă necesare pentru prelucrarea și expedierea comenzilor efectuate pe acest site. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea de a prelucra, factura și expedia comenzile efectuate. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt comunicate altor destinatari, cu excepția firmelor de curierat care asigura transportul și livrarea produselor către beneficiar. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct. Prin completarea formularului de înregistrare de pe www.vaperia.ro și acceptarea termenilor și condițiilor site-ului, în momentul efectuării unei comenzi, utilizatorul declară ca își dă, în mod expres și neechivoc, consimțământul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate și folosite în viitor de către administratorii www.vaporium.ro, în următoarele scopuri:stabilirea contactului cu clienții, prelucrarea comenzilor, facturarea comenzilor, transmiterea detaliilor de livrare către firma de curierat, transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ, transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing este opțională și implică acceptul expres al clienților, prin abonarea la newsletter, abonare ce poate fi anulată în orice moment. SC Vape Style SRL certifică faptul că îndeplinește cerințele minime de securitate a datelor cu caracter personal: personalul SC Vape Style SRL este instruit în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea datelor cu caracter personal care sunt prelucrate, iar accesul la aceste date este restricționat cu nume de utilizator și parolă unică, criptată; datele cu caracter personal nu vor fi înstrăinate sub nicio forma terțelor persoane străine, iar accesul la bazele de date este permis doar persoanelor autorizate în acest sens; computerele de la care se accesează datele sau alte informații cu caracter confidențial sunt parolate și au implementate soluții de protecție antivirus, antispam și firewall cu toate actualizările la zi; de asemenea, platforma pe care este bazat site-ul www.vaperia.ro, folosește sisteme și tehnologii avansate pentru a asigura protecția și securitatea datelor, prin mecanisme fizice, electronice și procedurale de protecție.