VAPERIA A AJUTAT PESTE 100 DE ANTREPRENORI SA-SI RIDICE UN BUSINESS DE SUCCES!


Echipa Vaperia considera ca reteta succesului este reprezentata de relatia fructuoasa dintre clientii satisfacuti/multumiti de serviciile oferite si firmele care distribuie dispozitive/tigari electronice si/sau e-lichide. Pentru extinderea si dezvoltarea acestei abordari corecte a industriei tigarilor/dispozitivelor electronice, Vaperia doreste sa dezvolte "UNITED GROUP VAPERIA" sau"UGV", care reprezinta o corporatie bazata pe respect si corectitudine intre distribuitori, cu scopul de a dezvolta impreuna o piata omogena a dispozitivelor electronice.Impreuna dorim sa promovam produse calitative si sa atragem cat mai multe persoane catre vaping, prin consiliere si profesionalism in procesul de distributie. UGV reprezinta un S.A ce iti ofera posibilitatea sa devii actionar prin propria ta cifra de afaceri. Ne dezvoltam impreuna! Creem impreuna! Vindem impreuna!

ECHIPA VAPERIA ARE O EXPERIENTA DE 7 ANI IN INDUSTRIA TIGARILOR ELECTRONICE

Echipa Vaperia are o experienta de 7 ani in industria tigarilor electronice. Suntem o echipa dinamica, plina de entuziasm, dornica de ascensiune si de realizarea unor lucruri marete. Suntem mereu la curent cu ultimele informatii de pe piata tigarilor electronice si mereu la dispozitia clientilor nostri. Scopul nostru este de a promova o alternativa sanatoasa la tigarilor conventionale si de a oferi utilizatorilor de tigari electronice si fumatorilor ce doresc sa experimenteze vapatul, produse originale de calitate superioara, la cele mai atractive preturi. Vaperia va pune la dispozitie o gama extinsa de produse originale, importate direct de la producator, fara intermediari, respectand calitatea si normele impuse de lege. Astfel, in oferta magazinului on-line cat si in cea a magazinelor noastre si ale clientilor nostri, puteti regasi o gama diversificata de kituri, atomizoare, moduri, baterii si accesorii de la cei mai renumiti producatori: Aspire, Joyetech, Innokin, Eleaf, Kangertech si Vaporesso. Vaperia ofera si o gama diversificata de e-lichide si baze premium, prin cele 3 marci proprii: QB, Smith&Blawkins si QB Mix Line. In acest moment, Vaperia are colaboratori de tip Hypermarket, Supermarket, Mini Market, Accesorii Gsm, Service Gsm, Parfumerii, Tutungerie, Tabacherie, Print Shop, Xerox, IT Shop, Magazin specific de cadouri, Florarie, Magazin de electrice, electronice si electrocasnice. Iti punem la dispozitie experienta noastra in domeniu si suportul tehnic necesar cat si un ghid informativ pe care il gasiti pe siteul nostru. Toate acestea va vor ajuta sa descoperiti dispozitivul sau e-lichidul care se va plia cel mai bine pe cerintele dumneavoastra.

GAMA DIVERIFICATA DE PRODUSE ! CALITATE SI PRETURI AVANTAJOASE !

In toti acesti ani am avut o activitate transparenta prin care ne-am propus sa iti oferim produse si servicii accesibile, produse care sa respecte cele mai inalte standarde de calitate si in acelasi timp, cel mai bun pret raportat la calitate. Am incercat incontinuu sa ne extindem pentru a fi cat mai aproape de clientii nostri, avand in prezent atat magazine in puncte de lucru fixe cat si o retea extinsa de colaboratori ce comercializeaza cu succes produsele noastre. Dupa o perioada de un an de zile, cifra de afacere a colaboratorilor nostri a crescut pe partea de tigari electronice, mai mult decat profitul de baza. Vrem sa impartasim sentimentul cu tine! Daca ai o afacere ce poate fi asociata cu tigarile electronice, Vaperia este solutia. Insereaza in afacerea ta conceptul Vaperia si vei face parte dintr-o industrie de succes, in continua expansiune. Iti oferim motivele pentru care poti alege cu incredere Vaperia ca magazinul tau de tigari electronice, componente, e-lichide și accesorii: preturi corecte si un raport calitate - pret avantajos , gama diversificata de produse, suport tehnic, reparatii si consultanta in ceea ce priveste gama noastra de produse, produsele noastre sunt importate direct de la producatori, o suita consistenta de client si parteneri fideli care ne apreciaza produsele, transport gratuit pentru comenzile de minim 99 de lei, livrarea produselor in scurt timp si conditii de siguranta prin curierat rapid in 24/48 ore, oriunde in Romania, garantia ( 30 de zile ) produselor livrate si o politica de retur simpla.

ITI DORESTI UN BUSINESS DE SUCCES? VAPERIA ESTE SOLUTIA!

Acest concept necesita un spatiu fizic de minim 20 mp, acoperit de o gama foarte diversificata atat de dispozitive electronice si accesorii cat si de e-lichide. Implica o pregatire profesionala si o tenacitate aparate a vanzatorilor. Echipa Vaperia va ofera sprijin atat in amenajarea spatiului, echiparea lui si instruirea personalului ce se va ocupa de vanzare, cat si pentru alegerea punctului de lucru (spatiu fizic) din punct de vedere al vadului commercial pretabil pentru profilul activitatii desfasurate. Dorim ca prin implicarea noastra in toate punctele mentionate mai sus sa creem o experienta de business ce poate aduce cel mai valoros sentiment al vietii si anume, perspectiva.

DETII O AFACERE CARE POATE FI ASOCIATA CU INDUSTRIA VAPINGULUI?

Detii o afacere care poate fi asociata cu vanzarea produselor de tipul tigari electronice? Atasat ai cateva solutii de inserare si de asociere cu echipa Vaperia. Verifica-ti disponibilitatea de spatiu din cadrul magazinului tau si in functie de potentialul de investitie , alege unul din tipurile de vitrine Vaperia. Cele trei tipuri de vitrine prezentate, au dimensiuni diferite,  fiecare dimensiune reprezentand nivelul magazinului inserat. Vitrina numarul 1 este pentru magazin Specializat, pe cand vitrina numarul 2 este pentru Magazin Semi Profesional si nu in cele din urma vitrina numarul 3 este pentru un Magazin Profesional, cu o capacitate mare, foarte diversificata. Vaperia va sugereaza si o serie de informatii legate de invetitiile necesare pentru a va putea ridica afacerea la un alt nivel: pentru un Display Mini Vaperia costurile marfurilor s-ar ridica la 1200 lei, pentru un Magazin Mini Starter la 2500 lei, pentru un Magazin Starter 4000 lei, pentru un Magazin Semi Profesional 6500 lei iar pentru un Magazin Profesional sau Online 8500-14000 lei.  Colaboratorii nostri  au ajuns la vanzari de 7000-30000 lei / luna iar magazinele noastre  profesionale, vanzari de 68.000 lei / luna. “Consiglieri” iti stau la dispozitie pentru orice nelamurire vis a vis de implementarea acestui proiect. ELEGANTA SI STIL IN VAPING!

Conceptul Vaperia Bistro Bar este nascut in urma catorva colaborari de success cu detinatorii de baruri si cafenele, in care am observat o crestere a vanzarilor in proportii surprinzatoare,atat pe partea produselor noastre cat si a celor comercializate de colaboratorii nostrii. Un nou produs a generat un flux mult mai mare. Interzicerea fumatului in spatii publice a fost un  lucru negativ pentru acest tip de locatii, insa o parte dintre intreprinzatorii de cafenele si baruri au ales introducerea produselor noastre in locatiile lor, acest fapt echilibrand balanta din nou. Un nou produs a generat un flux mult mai mare de clienti. Cu o zona dedicata produselor noastre puteti duce afacerea dumneavoastra la un alt nivel.

CALITATEA SI SATISFACTIA CLIENTULUI ESTE MOTTOUL NOSTRU!

Conceptul Vaperia Boutique a luat nastere in urma unui experiment interesant, realizat la unul dintre punctele noastre proprii de lucru. Cu noi iti poti personaliza afacerea, dupa placul tau. Consideram ca parfumurile, produsele ce contin tutun, sortimentele unice de cafea si vapatul sunt 4 domenii ce se imbina de minune. Calitatea si satisfactia clientului este mottoul nostru principal, de aceea suntem foarte atenti atunci cand vine vorba de calitate. Daca detii una dintre categoriile de mai sus, te invitam sa descoperi cum iti poti ridica afacerea, la nivelul urmator. Ne poti contacta in legatura cu acest concept la adresa vanzari@vaperia.ro.

INOVEAZA-TI AFACEREA !

 In prezent, lumea afacerilor se afla intr-o continua dinamica. Cererile clientilor se maresc, se rafineaza iar ofertele companiilor si firmelor trebuie sa tina pasul cu acestea. Inovatia este elementul cheie care merge mana in mana cu posibilitatea unei afaceri de a se dezvolta, de a se imbunatati si de a atrage atentia clientilor. Schimbarea constanta a strategiilor de actiune cu scopul de a surprinde placut consumatorii este cea mai eficienta modalitate de inovare a unei afaceri. Clientii au nevoie de noutate, de diversificare si de companii care sa le anticipeze nevoile si dorintele. Aceasta anticipare decurge automat din orice strategie de inovare a unei afaceri. Vaperia detine solutia !