Lichide pentru tigara electronica fara nicotina – produse de calitate pentru toate gusturile

E-lichidul este un amestec aromatizat pentru tigara electronica, compus din propilen glicol (PG), glicerina vegetala (VG) si arome concentrate, naturale ori sintetice, si/sau nicotina. Asadar, poti alege un lichid cu sau fara nicotina, in functie de preferintele personale.

Cauti un lichid de vape fara nicotina? Atunci ai ajuns in locul potrivit, intrucat magazinul nostru iti pune la dispozitie o gama bogata de produse de calitate, cu diverse arome fara nicotina, dar si diverse cantitati (ml). Mai mult decat atat, daca ai nevoie de ajutor in selectarea unui lichid pentru tigara electronica fara nicotina sau pentru alte componente, precum rezistenta pentru tigara electronica, poti apela cu incredere la echipa noastra profesionista pentru consiliere verbala si/sau scrisa. Astfel, cu siguranta, vei gasi un e-lichid fara nicotina potrivit pentru tine.

Lichide pentru vape fara nicotina – ce caracteristici au?

Principala componenta a unui lichid pentru tigara electronica este baza creata de DOW Malaesia, cel mai renumit producator de e-lichid din lume. In compozitia lui nu se foloseste alcool, diacetyl si nici apa.

La Vaperia, un lichid de tigara electronica fara nicotina (prefabricat) este de doua tipuri, mai precis longfill (sticla permitand adaugarea a 20-40 ml de baza si/sau shot de nicotina) si shortfill (sticla permitand adaugarea a 10-20 ml de baza si/sau shot de nicotina). Lichidele sunt fabricate, ambalate si testate in conformitate cu reglementarile din domeniu. In plus, dispun de diverse certificate care atesta ca respecta standardele necesare. Prin urmare, indiferent de decizia ta finala, vei beneficia de un lichid fara nicotina pentru tigara electronica de calitate, care contine cele mai calitative si pure ingrediente.

Lichid tigara electronica fara nicotina

Filter
Setati ascendent

Articolele 1-60 din 989

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filter
Setati ascendent

Articolele 1-60 din 989

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista