Vaperia are ca scop principal dorinta de a oferi utilizatorilor de tigari electronice si fumatorilor ce doresc sa experimenteze vapatul, produse originale de calitate superioara, la cele mai atractive preturi. Vaperia este un brand cu 7 ani de experienta ce distribuie in acest moment o gama de peste 3000 de produse/device-uri de tip tigara electronica. In oferta magazinului on-line cat si in cea a magazinelor noastre si ale clientilor nostri, puteti regasi o gama diversificata de kituri, atomizoare, moduri, baterii si accesorii de la cei mai renumiti producatori: Aspire, Joyetech, Innokin, Eleaf, Kangertech. Vaperia ofera si o gama diversificata de e-lichide prin cele 3 marci de calitate: QB, Smith&Blawkins si QB Mix Line ce contin doar arome naturale. In acest moment distribuim pana la 99% din totalul produselor existente in piata dispozitivelor electronice de tip tigara electronica. Vaperia este in acelasi timp producator, designer si marketing attender, echipa noastra oferind o multitudine de servicii, de la creearea de nume / brand, productie, publicitate pana la distribuirea porduselor prin diferite canale. In acest moment cooperam cu diversi clienti din intreaga lume prin depozitele din Hong Kong si Romania. 
Cateva puncte care ii motiveaza pe clientii nostrii sa colaboreze cu noi:

• Depozitele noastre sunt aprovizionate saptamanal, acest lucru facilitand distribuirea produselor intr-un timp record.

• Varietatea produselor din stoc. Momentan distribuim peste 3000 de produse din categoriile: kit, baterii, mod, atomizor, rezistente, accesorii, lichide.

• Serviciul “Concierge” este destinat pentru sfatuirea clientului / retailer-ului,  vis a vis de achizitiile pe care intentioneaza sa le faca. Scopul nostru principal este satisfactia clientului, iar acest lucru este reprezentat, in primul rand de calitatea poduselor vandute. Pentru a obtine acest lucru, echipa Vaperia face cercetari amanuntite pentru fiecare produs. Astfel iti impartasim din cunostintele noastre, argumente pro si contra, in momentul in care doriti sa faceti o achzitie pentru un produs nou.

• Pretul pentru transportul produselor noastre este un atu important.

• Metoda de garantie prin care schimbam produsele defecte este una extrem de simpla. Aveti ocazia, cu ajutorul unui video de 10 secunde, prin care sa evidentiati problema produsului, sa asigurati schimbarea acestuia.

• Metode de plata: Paypal, transfer bancar

• Contractele cu producatorii ne fac sa fim printre primii care achizitioneaza noile aparitii, in industria tigarilor electronice.

• Materiale publicitare si solutii de destocare a marfurilor nevandute.

• Wholeselerul va achizitiona produsele Vaperia la un pret mult mai redus.

PENTRU MAI MULTE INFORMATII CONTACTATI-NE LA NUMARUL DE TELEFON AFISAT PE SITE 0720.80.29.80 SAU LA ADRESA DE MAIL vaperiajob@gmail.com