aloha journ flavor madness

Aloha Journey, Flavor Madness 50ml

Purple Rain, Dinner Lady 50ml

Purple Rain, Dinner Lady 50ml

Raspberry Macarons, Flavor Madness 50ml

Pret standard 35,00 RON Pret special 20,00 RON
Un desert savuros: macaroons cu zmeura proaspata.
Disponibilitate: în stoc
Numai 1 ramase
SKU
7778543

Lichid Flavor Madness 50ml - Raspberry Macarons
Un desert savuros: macaroons cu zmeura proaspata.
Capacitate sticla: 60ml ( permite adaugarea a 10 ml shot nicotina)
Capacitate lichid: 50 ml
Lichidul nu contine nicotina!!!

 


E-lichidul reprezinta un amestec aromatizat, compus din propilen glicol, glicerină vegetală si arome (naturale sau sintetice). Incalzit, el este transformat in abur. Lichidul este destinat utilizarii in țigările electronice. A nu se ingera ! În momentul alimentării țigării electronice, țineți recipientul cu e-lichid cu grijă și scoateți capacul astfel încât să evitați contacul lichidului cu pielea. Acordați atenție deosebită picurătorului și de asemenea manevrați cu grijă deschiderea rezervorului țigării electronice. E-lichidele nu sunt recomandate tinerilor cu vârsta sub 18 ani, nefumătorilor si femeilor insarcinate.

Propilen glicolul (PG) este un compus care generează aburi fini chiar si la temperatură scăzută. Servește ca potentiator de aromă. Fluidizează amestecul și valorifica nicotina, favorizându-i „taria”. Este un aditiv alimentar cu rol de stabilizator, solvent pentru arome, umectant, agent antiaglomerant, agent antispumant, emulgator şi agent de îngroşare. Este un compus organic, care se prezintă sub forma unui lichid uşor vâscos, cu gust dulceag şi fără miros, cunoscut şi sub denumirea de antigel. Se utilizează în industria tutunului, a produselor cosmetice, în aplicaţii medicale, dar ca aditiv este folosit în special ca solvent pentru arome şi coloranţi.


Glicerina vegetală (VG) este un compus, care produce un abur abundent. Are un gust dulceag. Glicerina vegetală se regaseste într-o mare varietate de produse alimentare (aditiv E422 în Europa) și nu prezintă niciun pericol pentru sănătate atunci când se utilizează cantitatea corectă.
Lichid Flavor Madness 50ml - Raspberry Macarons contine 70% glicerina vegetala. Pentru prepararea lichidelor vom avea nevoie de recipiente speciale din sticla sau plastic, dotate cu protectie UV, pentru a nu permite razelor solare să pătrunda.

 
Mai multe informatii
Concentratie Nicotina 0 mg/ml
Cantitate Lichid (ml) 50 ml
Aroma Zmeura
Raport VG/PG 70% VG - 30% PG
Continut Pachet 1 x Flavor Madness 50ml
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Raspberry Macarons, Flavor Madness 50ml
Rating-ul dumneavoastra
Scrie-ti propria intrebare