RETURUL PRODUSELOR


  • Returul produselor se poate face prin aducerea produselor la sediile noastre din tara sau prin trimiterea acestora printr-o firmă de curierat rapid. Orice modificare a starii initiale a produselor, deteriorarea ambalajului original, desigilarea, urmele de uzura sau folosirea excesiva a acestora, ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la refuzul nostru de acceptare a returului.
  • Produsele pot fi returnate fara invocarea unui motiv, într-un termen de 14 zile de la data primirii acestora. Clientul are dreptul de a refuza un produs, fără a fi nevoit să-si justifice decizia și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G 34/2014.
  • Produsul returnat trebuie sa fie în aceeași stare în care a fost livrat, impreuna cu factura, bonul fiscal si certificatul de garanție în original. În cazurile în care produsele returnate prezintă deteriorări sau sunt incomplete, prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsă, sau orice alte modificări față de starea în care au fost livrate, ne rezervăm dreptul de a opri o sumă din valoarea produsului, suma adusa la cunostiinta clientului. Echipa noastra va rambursa contravaloarea produsului în maxim 14 zile calendaristice de la data informării Vaperia.ro de către client asupra deciziei sale de a returna produsul.
  • După primirea produsului se va verifica integritatea acestuia. În cazul în care produsul prezintă lovituri, zgârieturi, accesorii lipsă sau urme de uzura, din valoarea returnată se va scădea contravaloarea acestora. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Vaperia.ro își rezervă dreptul de a solicita aceste cheltuieli în vederea restaurarii produsului. Componentele sau accesoriile înlocuite vor fi facturate pe o nouă factură fiscală.
  • Atomizoarele, lichidele si rezistentele se pot returna doar daca sunt sigilate (cutia/sticla nedeschisa, cutia/sticla nu prezinta urme in interior ca a fost deschisa). Dacă ați beneficiat de anumite promoții sau reduceri, cum ar fi transportul gratuit, contravaloarea transportului tur se va scădea din suma returnată. In cazul in care produsele achizitionate sunt nefunctionale vor fi inlocuite cu un produs functional cu conditia anuntarii acestei probleme in termen de maxim 48 de ore de la primirea produsului. In situatia in care produsul nu mai este disponibil acesta se va inlocui cu acordul clientului cu un produs asemanator, fie se va returna contravaloarea acestuia.
  • Daca doriti sa returnati un produs ne puteti suna la numarul de telefon afisat pe site: 0720.80.29.8
  • Daca doriti sa returnati un produs ne puteti scrie la adresa vaperiajob@gmail.com