Modalitati de plata

 

 

Ramburs (Plata la curier)

Plata ramburs se aplica doar comenzilor cu modalitatea de livrare selectata la domiciliu.


Numerar/Card Online (Cu ridicare din Showroom Stefan cel Mare 1)

Esti nerabdator in a folosi produsele achizitionate?
Nici o problema, Vaperia iti pune la dispozitie plata cu cardul/numerar a comenzii iar tot ce trebuie sa faci, este sa selectezi modalitatea de livrare "Ridicare din showroom".
Produsele tale vor fi pregatite pentru a fi ridicate in showroom-ul nostru din Soseaua Stefan cel Mare, numarul 1, Bloc Perla, Parter


Plata prin Ordin de Plata (OP)

VAPE STYLE SRL
CIF: RO34435182
Reg. com: J23/278/20.01.2021
Adresa: Soseaua Bucuresti Nord, Nr. 10B, Corp B1, Parter , Scara C, Ap. 375, VOLUNTARI, Jud. ILFOV
IBAN (RON) : RO07BTRLRONCRT0297024201
Banca: BANCA TRANSILVANIA

Se solicita dovada platii pe adresa de email "vanzari@vaperia.ro", totodata trebuie specificat si numarul de comanda pentru identificare.
Personalul Vaperia va procesa plata de indata ce dovada platii a fost confirmata.


Plata Card Online (VivaWallet)

Pentru asigurarea tranzactiilor, Vaperia.ro foloseste procesatorul de plati VivaWallet.
Acest sistem asigura, in primul rand, siguranta ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata pe serverele Vaperia.ro.
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, platile sunt procesate in lei, la cursul bancii dumneavoastre.


Plata In Rate (Netopia Payments)

Suntem bucuroși să vă informăm că acum puteți beneficia de plata în rate fără dobândă prin intermediul Băncii Transilvania (STAR BT) pe site-ul nostru Vaperia. Această opțiune este disponibilă doar în cazul finalizării plății online prin intermediul platformei Netopia/Mobilpay. În momentul în care alegeți să plătiți cu cardul prin Netopia, veți fi redirecționat către pagina procesatorului de plată Netopia. Aici, veți putea introduce un număr de card care permite achiziția în rate și veți putea selecta până la 4 rate fără dobândă. Vă reamintim că această opțiune de plată în rate fără dobândă este disponibilă exclusiv pentru clienții Băncii Transilvania (STAR BT). Dacă sunteți client al acestei bănci, vă încurajăm să profitați de această oportunitate pentru a vă achiziționa produsele preferate în rate, fără a plăti dobândă suplimentară.