liquid-peach-flavor-madness

Liquid Peach, Flavor Madness 100ml

strawberry-bananan-flavor-madness

Strawberry Banana, Flavor Madness 50ml

Smooth RY, e-Potion 30ml

35,00 RON
Lichid tigara electronica 30ml - Smooth RY: Amestec fin, cu o notă specială de tutun, caramel, vanilie, și o picătură de nucă prăjită
Disponibilitate: în stoc
SKU
40039601


Lichid tigara electronica 30ml - Smooth RY Lichid tigara electronica 30ml
Amestec fin, cu o notă specială de tutun, caramel, vanilie, și o picătură de nucă prăjită

Raport PG / VG: 70 VG - 30 PG
Capacitate sticla: 60ml ( permite adaugarea a 30 ml shot nicotina)
Capacitate lichid: 30 ml
Lichidul nu contine nicotina!!!
Fabricat în Romania.
E-lichidele nu sunt recomandate tinerilor cu vârsta sub 18 ani, nefumătorilor si femeilor insarcinate.Propilen glicolul (PG) este un compus care generează aburi fini chiar si la temperatură scăzută. Servește ca potentiator de aromă. Fluidizează amestecul și valorifica nicotina, favorizându-i „taria”. Este un aditiv alimentar cu rol de stabilizator, solvent pentru arome, umectant, agent antiaglomerant, agent antispumant. Este un compus organic, care se prezintă sub forma unui lichid uşor vâscos, cu gust dulceag şi fără miros.


Se utilizează în industria tutunului, a produselor cosmetice, în aplicaţii medicale, dar ca aditiv este folosit în special ca solvent pentru arome şi coloranţi.
Glicerina vegetală (VG) este un compus, care produce un abur abundent. Are un gust dulceag. Glicerina vegetală se regaseste într-o mare varietate de produse alimentare (aditiv E422 în Europa) și nu prezintă niciun pericol pentru sănătate atunci când se utilizează cantitatea corectă.
Lichid tigara electronica 30ml - Smooth RY contine 60% glicerina vegetala. Pentru prepararea lichidelor vom avea nevoie de recipiente speciale din sticla sau plastic, dotate cu protectie UV.


 


Mai multe informatii
Concentratie Nicotina 0 mg/ml
Cantitate Lichid (ml) 30 ml
Aroma Caramel, Nuci, Tutun, Vanilie
Raport VG/PG 70% VG - 30% PG
Continut Pachet x1 Lichid e-Potion 30 ml
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Smooth RY, e-Potion 30ml
Rating-ul dumneavoastra
Scrie-ti propria intrebare