Aroma Green, Full Moon 10 ml

Aroma Green, Full Moon 10 ml

Akashi, e-Potion 40ml

Akashi, e-Potion 40ml

Callisto, e-Potion 40ml

35,00 RON
Un mix  complex: biscuiti, nuci pecan, custard de vanilie
Disponibilitate: în stoc
SKU
D339J6BBM
[vc_row][vc_column][vc_column_text]


Lichid tigara electronica 40ml - Callisto
Un mix complex, mediu dulce, de napolitane cu cremă de vanilie și pecan. Vapat pe lung inhale, Callisto se remarcă imediat prin aroma fină, dulce a cremei de vaniliei foarte cremoase.

Raport PG / VG: 70 VG - 30 PG
Capacitate sticla: 60ml ( permite adaugarea a 20 ml shot nicotina)
Capacitate lichid: 40 ml
Lichidul nu contine nicotina!!!


Fabricat în Romania.
E-lichidele nu sunt recomandate tinerilor cu vârsta sub 18 ani, nefumătorilor si femeilor insarcinate.Propilen glicolul (PG) este un compus care generează aburi fini chiar si la temperatură scăzută. Servește ca potentiator de aromă. Fluidizează amestecul și valorifica nicotina, favorizându-i „taria”. Este un aditiv alimentar cu rol de stabilizator, solvent pentru arome, umectant, agent antiaglomerant, agent antispumant. Este un compus organic, care se prezintă sub forma unui lichid uşor vâscos, cu gust dulceag şi fără miros.


Se utilizează în industria tutunului, a produselor cosmetice, în aplicaţii medicale, dar ca aditiv este folosit în special ca solvent pentru arome şi coloranţi.
Glicerina vegetală (VG) este un compus, care produce un abur abundent. Are un gust dulceag. Glicerina vegetală se regaseste într-o mare varietate de produse alimentare (aditiv E422 în Europa) și nu prezintă niciun pericol pentru sănătate atunci când se utilizează cantitatea corectă.
Lichid tigara electronica 40ml - Callisto contine 70% glicerina vegetala. Pentru prepararea lichidelor vom avea nevoie de recipiente speciale din sticla sau plastic, dotate cu protectie UV.
 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]
Mai multe informatii
Concentratie Nicotina 0 mg/ml
Cantitate Lichid (ml) 40 ml
Aroma Biscuiti, Nuci Pecan, Vanilie
Raport VG/PG 70% VG - 30% PG
Continut Pachet x1 Lichid e-Potion 40 ml
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Callisto, e-Potion 40ml
Rating-ul dumneavoastra
Scrie-ti propria intrebare