the juice cubanooooze

Cubano, The Juice 40ml

Aroma Tabac de Pipa, The Juice 10 ml

Aroma Tabac de Pipa, The Juice 10 ml

Minty Ice Tea, The Juice 40ml

Pret standard 30,00 RON Pret special 20,00 RON
Ice Tea cu lamaie, afine si menta proaspata.
Disponibilitate: în stoc
Numai 3 ramase
SKU
4580033

Lichid The Juice 40ml - Minty Ice Tea
Ice Tea cu lamaie, afine si menta proaspata.
Capacitate sticla: 60ml ( permite adaugarea a 20 ml shot nicotina)
Capacitate lichid: 40 ml
Lichidul nu contine nicotina!
E-lichidul reprezinta un amestec aromatizat, compus din propilen glicol, glicerină vegetală si arome (naturale sau sintetice). Incalzit, el este transformat in abur. Lichidul este destinat utilizarii in țigările electronice. A nu se ingera ! În momentul alimentării țigării electronice, țineți recipientul cu e-lichid cu grijă și scoateți capacul astfel încât să evitați contacul lichidului cu pielea. Acordați atenție deosebită picurătorului și de asemenea manevrați cu grijă deschiderea rezervorului țigării electronice. E-lichidele nu sunt recomandate tinerilor cu vârsta sub 18 ani, nefumătorilor si femeilor insarcinate.
Propilen glicolul (PG) este un compus care generează aburi fini chiar si la temperatură scăzută. Servește ca potentiator de aromă. Fluidizează amestecul și valorifica nicotina, favorizându-i „taria”. Este un aditiv alimentar cu rol de stabilizator, solvent pentru arome, umectant, agent antiaglomerant, agent antispumant, emulgator şi agent de îngroşare. Este un compus organic, care se prezintă sub forma unui lichid uşor vâscos, cu gust dulceag şi fără miros, cunoscut şi sub denumirea de antigel. Se utilizează în industria tutunului, a produselor cosmetice, în aplicaţii medicale, dar ca aditiv este folosit în special ca solvent pentru arome şi coloranţi.
Glicerina vegetală (VG) este un compus, care produce un abur abundent. Are un gust dulceag. Glicerina vegetală se regaseste într-o mare varietate de produse alimentare (aditiv E422 în Europa) și nu prezintă niciun pericol pentru sănătate atunci când se utilizează cantitatea corectă.

Mai multe informatii
Concentratie Nicotina 0 mg/ml
Cantitate Lichid (ml) 40 ml
Aroma Afine, Ceai, Lamaie, Menta
Raport VG/PG 70% VG - 30% PG
Continut Pachet 1 x Lichid The Juice 40ml
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Minty Ice Tea, The Juice 40ml
Rating-ul dumneavoastra
Scrie-ti propria intrebare